2012-03-19

NASA yine fena yakalandı. NASA'dan kafa karıştıran görüntüler (Şok Video)

NASA fena yakalandı. NASA uydusunun Güneş'te görüntülediği hareketli cisim ne kafa karıştıran görüntüler video

Çeşitli gezegenlerden elde ettiği görüntüleri sansürleyerek basına verdiği bilinen NASA ara ara gafil de yakalanıyor... En son, yayınladığı Mars yüzeyine ait fotoğraflardan birinde insan benzeri bir canlının bir kayanın üzerinde oturduğunu fark edememiş olan NASA, bu sefer de Güneş'e dair yayın yaparken araya devasa bir uzay aracının girmesine mani olamadı.

Bilindiği gibi dönem dönem pek çok saygın NASA astronotu uzayda hayatın olduğuna dair kesin deliller gördüklerini hatta bazı astronotlar uzayda yaşayan canlıların kendilerini gördüklerini de iddia etmelerine rağmen NASA bu iddiaları hep yalanlamıştı...





NASA'nın Solar Dynamics Observatory (SDO) uydusunun güneş fırtınalarını gösteren görüntülerindeki bir ayrıntı kafaları karıştırdı.

Geçtiğimiz günlerde Güneş'in yüksek çözünürlüklü fotoğraflarını çeken uzay aracının görüntülerini yayınlayan NASA, görüntülerdeki fırtınaları net bir şekilde gözler önüne sermişti. Büyük ilgi gören bu görüntülerdeki girdap şeklindeki fırtınalar dikkatlere sunulurken, son günlerde internete düşen bir görüntü analizi ise adeta izleyenlerde büyük bir heyecan yarattı. Görüntülerde sanki bir nesne (uzay gemisine benzetiliyor) güneşe yaklaşıp kenetleniyor ve ikmal yapıyor. Bir gün süren bu kenetlenmenin ardından da kenetlenme sona eriyor ve araç geldiği gibi ayrılıyor.

Russia 1 televizyon kanalında da yayınlanan görüntüler başta Youtube olmak üzere birçok sosyal paylaşım ağında izlenme rekorları kırıyor. Birçok kişi güneşin bilinen en büyük enerji kaynağı olduğunu ve ileri teknolojiye sahip olan dünya dışı varlıkların bunu kullanmasının gayet doğal olduğunu söylerken, birçok kişi de bu görüntülerin bir göz yanılması olarak nitelendiriyor. Ancak görüntüler, izleyen herkesi merakta bırakmaya devam ediyor.

Dünya dışındaki gezegenlerde de hayat var mı? Cevabı için burayı tıklayınız...


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Bu ay öne çıkanlar